Raambiljetten op maat of vragen? Bel ons +31 (0)229 -21 01 61

Raambiljetten en meer.

Over Posterz.nl

Varien

Ontwerpen zit in ons bloed. Wij kijken zowel naar de vorm als naar de inhoud en de functionaliteit. De ontwerpen moeten natuurlijk perfect zijn, maar je hebt er vervolgens niets aan als het ontwerp niet doet waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is. Daarom kijken wij eerst naar het doel van het desbetreffende ontwerp en onderzoeken wij de markt grondig voordat wij beginnen met het ontwerpen.

Voor wie is Posterz.

Posterz.nl is geboren voor ondernemers! Ondernemers die graag producten onder de aandacht willen brengen bij klanten. Ondernemers die durven op te vallen met producten, want opvallen betekent ook betere verkoopcijfers! SalePosterSign biedt deze ondernemers knallende raambiljetten/ posters aan met een verscheidenheid aan thema’s. Thema’s als aktie, sale, korting, procenten, kerst, sinterklaas, Pasen, personeel gezocht, opruimingen enz… 

Ons motto
Mooie posters (raambiljetten) hoeven niet duur te zijn! Met dit motto staat het team Posterz.nl voor u klaar. Daarom houden wij het betaalbaar voor je. Wij bieden posters (raambiljetten) van uitstekende kwaliteit aan tegen een betaalbare prijs! Je kunt kiezen uit honderden ontwerpen en verschillende posterformaten. De mogelijkheden van de posters zijn net zo groot als jouw fantasie!

Mocht je niet de juiste poster/ raambiljet vinden en wil je graag gebruik maken van jouw fantasie? Neem dan contact met ons op, zodat wij een poster naar jouw wens kunnen ontwerpen.

Ons assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe posters!

Voor vragen of eventuele suggesties kun je ons altijd bellen of mailen.

 

Met vriendelijke groet,

Posterz.nl